Nieuwbouw woonhuis

Abcoude

Deze woning in Abcoude is door ons ontworpen in opdracht van een echtpaar, met de wens er een hedendaagse en levensloopbestendige woning van te maken. Dit zorgde voor een mooie uitdaging, om zowel aan de eisen van de welstandscommissie als aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen om een moderne, niet al te grote woning te realiseren. Met daarbij de wens voor een veranda en de woning zo veel als mogelijk gelijkvloers te houden.

In het ontwerp is rekening gehouden met de ligging van de woonkamer, deze is aan de zonkant gesitueerd. De badkamer en de slaapkamer liggen aan de schaduwkant, waardoor deze vertrekken ’s zomers redelijk koel blijven. Door de vorm van de woning en het gebruik van de materialen is het een hedendaagse woning geworden, die de bewoners past als een jas. 

Opdrachtgever: Particulier
Status: Opgeleverd
Top