Voortgang Zicht op de Cromme Leeck

RAAD architecten is momenteel bezig met de ontwikkeling van een kleinschalig kantorencomplex in Zwaagdijk. Het complex bestaat uit acht hoogwaardige en energiezuinige kantoren. Op dit moment zijn er nog vijf units beschikbaar bij makelaar Boekweit/Olie Makelaars. Vier midden units en één kop unit zijn nog verkrijgbaar. Zodra er zes units verkocht zijn begint de bouw van het complex. Het oorspronkelijke ontwerp is enigszins herzien, maar met behoud van de kwaliteit. Zo is prijs van de midden unit verlaagd.

Het complex heeft de vorm van een landbouwschuur, maar dan met een hedendaagse twist. Zo is de voorzijde van het pand een gemetselde schijf, heeft de achterzijde een grote glazen pui met uitzicht op het achtergelegen land en worden het dak en de langszijde uitgevoerd in antracietkleurige sandwichpanelen.

Het zuidelijk dak van het complex zal worden voorzien van zonnepanelen. Hierdoor zullen de maandelijkse energiekosten laag zijn. Verder zullen de energiezuinige kantoren worden gesitueerd op een unieke locatie, omringt door groen. Een inspirerende landelijke omgeving, met een doorkijk naar De Cromme Leeck.

Daarnaast heeft het complex een uitstekende ligging ten opzichte van de A7 en de N307. Het perceel biedt voldoende parkeergelegenheid, vier parkeerplaatsen per unit. De units worden casco opgeleverd, maar uiteraard kunnen de units ook naar eigen wens en smaak ingericht en afgewerkt worden.

Top